Van Aismadagen 2021, 20,21 en 22 augustus

De vrijwilligers van OKK Beetgum zijn al maandenlang verschillende scenario’s aan het voorbereiden om volgens de corona gerelateerde maatregelen doorgang te kunnen geven aan het evenement. Wij zullen weer een kaatsarena bouwen, zodat de kaats(t)ers op het hoogste niveau hier hun spel in kunnen uitoefenen. Er zal een groot overdekt terras komen, om eventueel onder het genot van een hapje en drankje de kaatsers te zien strijden of bij te praten met kaatsliefhebbers en andere aanwezigen. Ook voor de jeugd proberen we er een mooi evenement van te maken en met hen trappen we vrijdag 20 augustus af met Jong Van Aisma. Uiteraard zetten we de veiligheid van onze bezoekers op het eerste plek en zullen we de richtlijnen van het RIVM volgen. We verwachten na de persconferentie van 13 augustus meer te kunnen vertellen over het programma van de Van Aismadagen 2021.

Bestuur OKK Beetgum

Deel dit bericht