Kleding

Het gebruik van de speciale d.e.l. kaatskleding is al een aantal jaren een groot succes. De trainingspakken, shirts en broekjes, aangeboden door Jelle en Theo de Vries, worden veelvuldig gedragen. Omdat de kinderen het leuk vinden om deze kleding te dragen en wij trots zijn dat zij schitteren op de kaatsvelden in de kleding van OKK, kunnen de kinderen deze kleding nu ook bij het competitiekaatsen en de wedstrijden van Lyts OKK dragen. Tijdens trainingen is het niet toegestaan de OKK kaatskleding te dragen. Ook is het niet de bedoeling de kleding als vrijetijdskleding te gebruiken.

Kaatskleding huren voor € 15.- per jaar
Ook dit jaar kan uw zoon of dochter kaatsen in deze kleding. De huur bedraagt 15 euro per jaar. U ondertekent hiervoor een gebruikersovereenkomst kaatskleding. U kunt de huur van € 15,- bij het ophalen van de kleding betalen.

Afdelingskaatskleding
De afdelingkleding jeugd is in het beheer van Douwe Wijning en van senioren bij Hendrik Dijkstra. De parturen die afdelingskleding nodig hebben, worden verzocht in overleg met Douwe of Hendrik de kleding op te komen halen. Na afloop van de wedstrijd de tassen zo spoedig mogelijk weer terugbrengen, zodat Douwe of Hendrik zo snel mogelijk alles kan wassen.

Graag wel goed controleren of de inhoud compleet is als u het weer inlevert!

Adres: Douwe Wijning, Langhuisterweg 7, 9076 PS in Sint Annaparochie. 06-29504879
Adres Hendrik Dijkstra, Berlsumerdijk 18, 9044 MA in Bitgum 06-23743773