De jongens van de Freule

Leon, Thom en Sjouke kwamen afgelopen woensdag voor Beetgum uit op de Freule. Ze hadden een prachtig dag en troffen in de derde partij de topfavoriet Jellum-Bears. Hierin namen ze brutaal de leiding en kaatsten ze op 100% van hun kunnen. Helaas konden ze dit niet volhouden en kwam Jellum-Bears er in rap tempo langszij en er voorbij. Helaas verloren de mannen de partij van de latere finalist in de finale. Desondanks mogen ze met hun kop omhoog weer door Beetgum lopen want ze hebben gestreden voor wat ze waard waren. Super trots op onze jongens. Hieronder staat nog een link met een interview met Leon door de KNKB. Daarnaast zijn er nog enkele actie foto’s gemaakt die we graag met jullie delen. Deze zijn gemaakt door Antje Allema. Die willen we graag bedanken voor de prachtige foto’s. Een link met haar website staan hieronder.

https://myalbum.com/album/jyBunyeaGfyN

Deel dit bericht