Huldiging NK Pupillen, NK 50+ en de PC winnaars!

Donderdagavond 28 maart2024 hebben wij een fantastische avond gehad met het huldigen van de NK Pupillen, Jelmer, Roan en Meinte, NK 50+, Albert, André en Peter, en de PC winnaars, Tjisse, Hans en Renze Pieter!

Zeker op een toplocatie Groepsaccommodatie Cleyn Alserd. Wij willen Peter en Sjoerdsje hiervoor bedanken. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door sponsoren De Broadsje Bakker, Café & Catering Het Grauwe Paard Marsum, Lucie Tsiis On Wheels, Dorpshuis Skerne Wibe en de Van Aismastichting. Hartelijk dank 🙏🏻

Thomas Acoustic Koffers bedankt voor de muzikale omlijsting 💃🕺!

Sprekers Jan Hoogland, Lolke Jan Dijkstra, onze Manon Draisma – van der Wal en Jacob Wietse Dijkstra maakten er een mooi geheel van. En wat kan die Albert Nauta ook speechen, geweldig 😂 (zie video links onderaan deze pagina).

Jan Volbeda kreeg een bondsinsigne uitgereikt van Coos Veltman van KNKB -Kaatsbond- voor zijn tomeloze inzet voor het kaatsen. Mooi was dan ook zijn reactie! 🙏🏻

Een mooie start van het kaatsseizoen en tot snel op het veld ⚾️👋🏻

Facebook

Facebook

Facebook

(1) Facebook

VIDEO | OKK huldiging NK- en PC-WINNAARS! – www.keatstoppers.nl

Deel dit bericht