Tjisse Steenstra 2e in individueel klassement

Tjisse Steenstra is dit seizoen als 2e achter Taeke Triemstra geƫindigd. Vorig jaar moest hij dit delen met Gert-Anne van der Bos. Met meer als vorig seizoen ditmaal 55 is zijn seizoen meer dan geslaagd. Zijn overwinningen zijn niet meer bij te houden. Enkele zijn de; NK, Rengerspartij, Van Aismapartij, Eysingapartij en nog veel meer. Op de lijst ter lijsten van het Sedert klassement stijgt de man uit Bitgummole snel. In 2017 steeg hij 38 plaatsen op deze lijst en kwam hij in totaal op 179 punten. Dit jaar komen daar weer 55 punten bij en staat hij totaal op 234 punten. Volgend jaar richting de 300 zal dan ook een van zijn doelstellingen zijn naast de winst behalen op de PC. In twee kaatsseizoenen meer dan 100 punten halen zijn voor weinig kaatsers weg gelegd. De alleskunner zal niet lang na hoeven te denken welke overwinning het meest in het oog springt. De bond voor Bitgum winnen na 72 jaar waarbij hij een familie traditie voorzet. Van harte Tjisse met dit geweldig seizoen en maak het seizoen in 2019 nog beter.

Deel dit bericht