Sjouke Beimers 3 in individueel klassement

Sjouke is in zijn 1e jaar als schooljongen 3e geworden in het individueel klassement. Dit jaar kwam hij maar liefst tot 22 punten. Hetzelfde aantal punten had Leon Wijning maar Sjouke heeft vaker de 1e prijs gewonnen. Met 3 keer de 1e prijs, 5 keer de 2e prijs en 3 keer een 3e prijs is dit natuurlijk een prachtig 1e jaar begin. Dat belooft veel maar neemt natuurlijk ook wel wat druk met zich mee. Een tweede seizoen is altijd moeilijk om hetzelfde te presenteren als daarvoor. Maar Sjouke heeft al laten zien dat hij met druk om kan gaan en kijken naar een groot voorbeeld Tjisse Steenstra die na vorig jaar de magische grens van 50 punten was voorbij gegaan heeft ook hij dit jaar weer meer gescoord. We verwachten van jou hetzelfde Sjouke. Van harte Sjouke met dit geweldige, fantastische 1e jaar schooljongen en succes in het 2e jaar. In dit klassement moest hij Rutger Kumbangsila met 26 punten en Rick Minnema met 47 punten voor hem dulden.

Deel dit bericht