Afdelingsparturen 2024 Junioren, Senioren, 35+ en 50+

Wij zijn alweer een tijd bezig met de voorbereiding voor het komende seizoen en komen nu ook toe aan de stap om ons te gaan richten op de afdelingsparturen van het komende seizoen.

Onze actieve kaatsers weten we te vinden bij het formeren van afdelingsparturen, maar soms zijn er ook leden die zich tijdens het seizoen melden, of leden die wel willen, maar dit niet hebben uitgesproken. Het is lastig als een drietal zelf een afdelingspartuur formeert en zich daarna meldt bij het bestuur, omdat er daarmee ook leden gepasseerd worden. Daarom willen wij inzichtelijk maken wie er in aanmerking wil komen voor een plek in een afdelingspartuur (geen garantie). Vanaf dit seizoen is een TC in het leven geroepen om te helpen bij het samenstellen van de afdelingsparturen. Als bestuur zijn wij ten alle tijden eindverantwoordelijk voor het samenstellen van de afdelingsparturen.

– Heren 50+
– Heren 35+ (geboortejaar 1988 of eerder)
– Heren hoofdklasse (senioren)
– Dames hoofdklasse (senioren)
– Heren Junioren (Jong Feinte geboortejaren 2002, 2003, 2004 en 2005)
– Dames junioren (Jong Famme geboortejaren 2002, 2003, 2004 en 2005

Op 14 februari zien we jullie graag om 20.00 uur in de kantine, sportcomplex ’t Bosk, voor een verder toelichting. Onderaan dit bericht de link voor de opgavebrief. ⬇️ Reageer uiterlijk 7 februari via secretaris@okkbeetgum.nl .

Met vriendelijke groet,

Gea de Vries

Secretaris OKK Bitgum

06 520 92 621

Deel dit bericht