Straatkaatsen uitslag

Donderdag werd eraf getrapt met straatkaatsen op de Kline. Een nieuwe locatie waar geen last van verkeer is. Onder warme omstandigheden waren er 8 partuur bij de dames en 5 partuur bij de mannen. De mannen kaatsen in een poule systeem en de vrouwen was traditioneel. Deze avond werden er bij de mannen grote uitslagen neergezet en was er een keer 5 gelijk en 6 gelijk. Bij de dames was bijna elke partij een trhiller. 5-4 en 5-5 waren geen uitzondering.

De vrijdag werd er een vervolg aan gegeven en het eerste uur verliep perfect tot dat er ineens een zwarte donkere wolk over Bitgum kwam aanzetten. De regen, de bliksem en de harde wind zorgden ervoor dat de laatste ronde niet gekaatst kon worden. Maar desondanks werden de prijzen uitgedeeld en kon iedereen met een veilig gevoel weer naar huiswaarts terug keren. Deze wedstrijd werd gesponsord door slagerij Bart Schuurer en Kapsalon Nea Tocht.

Deel dit bericht