Poiesz actie O.K.K. Beetgum

Beste leden,

OKK mag dit jaar weer deelnemen aan de jeugd sponsor actie van Poiesz Supermarkten. Hoe meer sponsormunten, des te hoger het sponsor bedrag. Daarom kunnen wij jullie hulp goed gebruiken, zodat we zoveel mogelijk sponsormunten verzamelen. 

Wat kan ik doen? 

Bij elke €10 krijg je een sponsormunt en bij een aantal producten kan je meer sponsormunten ontvangen. Doe de munt(en) in de OKK koker die je kan vinden bij de kassa van de Poiesz in Menaam. 

Wanneer kan ik meedoen? 

De actie start op 15 februari 2021 en loopt af op 11 april 2021. 

De jeugd sponsor actie en COVID-19

Om coronabesmettingen te voorkomen, staat er dit jaar geen jeugd in de supermarkten om de vereniging te promoten. Ook staat POIESZ Supermarkten het niet toe dat de munten thuis of bij de club worden opgespaard. De munten kunnen direct na ontvangst in de koker worden gestopt bij de kassa van de POIESZ in Menaam. 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Met sportieve groet,

Het bestuur, de jeugdcommissie en de jeugdleden 

JEUGD SPONSOR ACTIE 2021!

In het Noorden zijn we niet alleen ‘supergoeie’ schaatsers. We kunnen ook trots zijn op ‘onze’ prestaties in paardrijden, crossen, turnen, judoën, hockeyen, kaatsen en musiceren. En als we even niet de beste zijn..? Nou, dan beleven we altijd nog heel veel plezier in wat we doen. Want muziek, sport en cultuur verbindt, verbroedert en vermaakt. Daarom juist nu superbelangrijk om te steunen via de Jeugd Sponsor Actie.

De 16e Jeugd Sponsor Actie die loopt van 15 februari tot en met 11 april 2021. Zo steun je de clubs en verenigingen:

Van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april a.s. krijgt je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Ook zijn er talloze extra aanbiedingen waarbij je nog veel meer Jeugd Sponsor Munten ontvangt. Pak dit voordeel en steun tegelijkertijd jouw club of vereniging met Sponsormunten door ze in hun koker te stoppen. Want juist nu hebben ze uw steun hard nodig! 

Let op: Spaar de Jeugd Sponsormunten niet thuis of bij de club op. Maar stop ze direct na ontvangst in de koker van de club of vereniging die u steunt. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige situatie.

Vanaf 15 februari vind je op deze pagina speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen en de tussenstand!

Deel dit bericht