Terugblik huldiging

Afgelopen vrijdag 7 december werden de winnaars van de NK Senioren gehuldigd. Cleyn Alserd was prachtig ingericht en versierd en de koffie met gebak stond klaar. De heren Johan, Steven en Tjisse stapten 19:30 naar binnen en de mensen konden bij binnenkomst het drietal feliciteren.

Tijdens de avond werden de mannen toe gesproken door de voorzitter, Lia Siderius, ex-voorzitter en KNKB lid Lolke Jan Dijkstra, (Master) Johannes Westra, Doeke de Jong namens de Van Aisma Stichting en het slot woord was van Johan van de Meulen zelf. Tussen de sprekers in zorgde Thomas voor de muziek.

Tijdens deze avond werden de 3e prijswinnaars van de junioren ook nog toegesproken door vice-voorzitter Hendrik Dijkstra. De mannen Paul, Yannick en Gerard werden zo op een bijzondere manier extra in het zonnetje gezet. Alle drie de heren zullen volgens seizoen allemaal een vrije formatie partuur hebben in de heren 1e klas.

Met ruim 100 personen werd er tijdens deze bijzondere avond genoten en was het al ver na 00:00 uur voordat de laatste personen vertrokken. Het bestuur wil iedereen die aanwezig was op deze avond bedanken en laten we hopen dat we niet weer 72 jaar hoeven te wachten op het volgende feest. We weten per slot van rekening nu weer hoe het moet.

De foto┬┤s zijn gemaakt door Alex de Haan

Deel dit bericht