Voorjaarsvergadering vrijdag 18 maart

Op vrijdag 18 maart was onze traditionele voorjaarsvergadering. Na twee jaar deze vergadering 1 keer op het veld te hebben gehouden en door de Corona 1 keer te hebben moeten laten passeren was het nu eindelijk weer zover.

Jacob Wietse nam om 20:00 uur het woord en de vergadering werd geopend. Bij deze vergadering werden er enkele spelers van de jeugd in het zonnetje gezet door de voorzitter van de jeugdcommissie. Hierna werden er enkele bestuursleden die aftraden bedankt voor hun inzet. Dit waren Wendy de Vries die sinds 2016 actief was voor onze vereniging, Johan van der Meulen en Steven Koster.

Sybe Schaaf wordt algemeen lid en Arnaud Ladenius neemt zijn taak als penningmeester over.

De avond werd rond de klok van 23:00 afgesloten.

Deel dit bericht