Meisjes KNKB zaterdag 1 mei

Op zaterdag 1 mei was onze eerste KNKB wedstrijd. De meisjes waren met negen partuur van elk drie sterk.

Het mooie weer zorgde voor een aangename kaatsdag en de dames hadden er zin in. Waar we eind vorig jaar en begin dit jaar nog te maken hadden met super veel regen is het de laatste weken al kurkdroog. Dit resteerde erin dat het kaatsveld super hard was. Dit kon je aan het einde van de dag ook goed zien aan enkele schaafplekken die de dames hadden opgelopen. Desalniettemin zette de dames zich voor elk punt voor de 100% in. Hieronder de Winnaars.

Partuur 9, Rixt Blanke, Bolsward, Romy Postma, Winsum en Gerbrich Koster, Tzum, 2e prijs, Foke Jil Bakker, Tersoal, Iris Veltman, Dronryp, Suzanne Allema, Niawier en 3e prijs, Inge Blanke, Bolsward, Monique Postma, Winsum en Jelly Hiemstra, Menaam. 1e herkansing werd gepakt door partuur 3, Anke Wassenaar, Minnertsga, Senne Idsardi, Dronryp en Berber van de Groot, Goenga.

Deel dit bericht