Uitslag zaal kaatsen

Het is amper 2020 en voor de nieuwjaarsreceptie is de eerste kaatswedstrijd alweer geweest. 24 enthousiaste deelnemers stonden klokslag 19:00 uur klaar om een balletje te slaan in het nieuwe jubileum jaar. De eerste ronde was meteen eentje om in te lijsten. Drie partijen van 5-5 gelijk en eentje van 5-4 werd meteen de toon gezet van een leuke en gezellige maar zeer gedreven sportavond. Door deze ronde was de laatste slag van de avond dan ook ver na 23:00 uur beklonken.

De winnaars van deze wedstrijd waren, 1e prijs, Jacob Dijkstra, Els van Lunteren en Willem Postma. Op deze avond was het alleen Willem Postma die zijn wedstrijden alle drie wist te winnen. Iets wat in het zaal kaatsen niet vaak voorkomt.

3e prijs was voor Ina Dijkstra, Lena de Groot en Johannes de Vries.

2e prijs was voor Anneke de Vries, Thom Dijkstra en Akke Brussaard.

In maart is de volgende zaalwedstrijd. Hou de website en social media in de gaten.

Deel dit bericht