Nieuwjaarsreceptie

Op 4 januari 2020 was er onze nieuwjaarsreceptie. Zowel de leden van O.K.K. Beetgum als de leden van V.V. Beetgum waren hier bij elkaar gekomen om het nieuwe jaar te vieren.

De voorzitters Jaap en Jacob waren beide aanwezig en hadden een leuke speech voorbereid. Het stuk van O.K.K. werd verteld door Jaap waarin hij vertelde dat het een jubileum jaar is van de kaatsvereniging en het stuk van de voetbalvereniging werd door Jacob voorgelezen. Een mooi begin van het nieuwe jaar waarin beide verenigingen nu worden geleid door twintigers. Dat er een verjonging heeft plaatsgevonden bij beide vereniging is dan ook duidelijk zichtbaar.

Natuurlijk was er ook gezorgd voor een hapje en drankje(s). Het werd een mooie en late avond. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer.

Deel dit bericht