Van Aisma Heren Hoofdklasse afdeling

Zaterdag 25 augustus stond de heren afdeling weer op het programma in het Van Aismadagen weekend. Wederom 17 partuur deden hier aan mee. De finale werd gekaatst door Minnertsga bestaand uit; Marten Bergsma, Hylke Bruinsma en Hendrik Kootstra en Sexbierum-Pietersbierum met Johannes van der Veen, Kees van der Schoot en Pieter van der Schoot. De derde prijs werd gewonnen door Easterlittens met Stefan van der Meer, Pier Piersma en Erwin Zijlstra.

Onder prachtige omstandigheden was het heerlijk kaatsen op het kaatsveld in Bitgum. De zon was er veel bij en een echte bui was er pas laat in de finale. In deze finale ging het lang gelijk op maar wist Minnertsga de titel te pakken. De eindstand was 5-3 en 6-0. De publieksprijs werd gewonnen door Hendrik Kootstra.

Morgen de Van Aismadei, Hoofdklasse vrije formatie. Om 11:00 uur wordt er gestart.

Deel dit bericht