”Van Aismadagen” opbouwen groot succes

Ondanks de soms heftige regenbuien kwamen er weer een groot aantal vrijwilligers helpen om alles klaar te zetten voor de ”Van Aismadagen”. 

Zaterdag 20 augustus heeft het opbouw team er voor gezorgd dat 14.00 alles weer keurig op zijn plek stond. Het team bestond dit jaar uit 64 vrijwilligers. Zij zorgen er elk jaar voor dat de tribunes worden opgebouwd, de banken worden geplaatst, de reclame borden worden opgehangen, de muziektent wordt neergezet en nog veel meer. Samen met al deze vrijwilligers wordt alles binnen enkele uren opgebouwd en staat alles weer klaar. Namens het bestuur en OKK willen wij dan ook deze mensen bedanken. (hier onder enkele foto’s van het opbouwen)

foto12 foto9 foto8 foto7 foto6 foto5 foto3 foto4 foto2 foto1

Deel dit bericht