Winnaars ”de Van Aisma Dames Hoofdklasse”

Vrijdag 26 augustus streden acht partuur om de prijzen tijdens de Van Aisma Dames Hoofdklasse uitnodiging. Het partuur van Ilse Tuinenga, Klasine Huistra die uitviel met een enkel blessure en werd vervangen door Marte Altenburg en Manon Scheepstra werden op deze dag eerste. Zij namen het in de finale op tegen het partuur van Elly Hofman, Imke van der Leest en Sjanet Wijnia.  De finale werd 5-2 en 6-2 met Ilse Tuinenga als Koningin net zoals in 2015. Het partuur van Joukje Kuperus, Anke Winkel en Renske Terwisscha van Scheltinga werden derde. Zij wonnen de strijd om de derde prijs van het partuur van Marije Hiemstra, Sandra Hofstra en Louise Krol met 4-5 en 2-6.

Via deze link kunt u de sfeer impressie zien van deze dag. https://www.facebook.com/okkbeetgum/

 

Deel dit bericht