Nieuwe Sponsor Friese Motorexperts

Friese Motorexperts is ontstaan vanuit passie en liefde voor de motorsport. Hendrik Jan Boerrigter is in 2012 gestart met H.J. Motoren aan de Stapel 6 in Menaldum en heeft al 20 jaar ervaring in de motorbranche.

Een aantal jaren later is de samenwerking gestart met Paula Inia van Paula’s Motorkleding. Dit was voor beide motorexperts de ideale kans om de krachten te bundelen. Samen met Paula’s Motorkleding heeft Friese Motorexperts alle expertise onder één dak en kunnen zij de klant het complete pakket aanbieden.

Vanaf januari 2017 zit Friese Motorexperts in het nieuwe pand aan de Flamelingstrjitte 1 in Menaldum. Sinds 2019 is Janke Kolthof, als mede partner van Hendrik Jan, ingestapt. Samen werken zij aan de toekomst van Friese Motorexperts.

Hun missie is om voor elke motorliefhebber de ultieme rijervaring mogelijk te maken doormiddel van hun expertise en het verzorgen van zorgeloos rijplezier. Daarnaast creëren zij een ontmoetingsplek waar ze samen de passie & liefde voor motoren kunnen delen.

Met hun persoonlijke aanpak willen ze op een betrouwbare en transparante werkwijze het bedrijf voortbouwen. Daarnaast zullen zij de organisatie blijven door ontwikkelen en professionaliseren om zo flexibel in te kunnen spelen op de veranderingen in de maatschappij, de markt, de techniek en het vakgebied waardoor hun expertise en kwaliteit op hoog niveau blijven.

Friese Motorexperts bestaat uit een team van enthousiaste motorfanaten! Hendrik Jan, Janke, Eelco, Justin, Marco, Mark, Eelke, Paula en Hendrika! Samen vormen zij een hecht team en vullen ze elkaar goed aan met hun kennis en ervaring.

Via deze link kom je op de site Friese Motorexperts | H.J. Motoren | Kwaliteit & Persoonlijk Advies

Deel dit bericht