Tjisse Steenstra PC koning!

In zijn vijfde finale heeft Tjisse Steenstra dan eindelijk de 1e prijs gepakt op de PC. Samen met Hans Wassenaar en Renze Hiemstra wonnen zij in de finale van Marten Bergsma. Na vier keer op de dood te hebben gestaan lieten de mannen het kopje niet hangen. Ze kregen een beetje hulp van Marten Bergsma die net zoals zijn teamgenoten ontzettend goed stonden te kaatsen maar twee keer de bal buiten sloeg. Partuur van Tjisse profiteerde optimaal van en kwamen weer tot 5-5. Zelf tot 5-5 en 0-6. Toch nog even spannend op 5-5 en 4-6 maar daar was naar een tachtische perkwissel Renze Hiemstra die de bal over alles heen sloeg en de winst pakten. Om ongeveer 21:00 zullen de mannen aankomen in Bitgum bij de kantine. Het feest kan beginnen. Van harte mannen.

Deel dit bericht