Federatie kaatsen in de zaal

Op dinsdag werd er in de zaal in Menaam federatiewedstrijden gehouden voor de welpen. Een groot aantal Bitgumers jeugd deed hier ook aan mee en met verschillende successen.

Op dinsdag werd Julien Klok 1e bij de welpen jongens. Met zijn maatje Dennis liet hij het rest van het veld ver achter zich. Geweldige opslagen waren we al gewend maar ook het uitslaan maakt Julien nu een geweldige vooruitgang mee. Super gedaan.

Ook Rimar van der Schaaf pakte een mooie 2e prijs in de verliezersronde. Met een super mooi maatje waren misschien dit wel het leukste kaatspaar van deze dag. Gefeliciteerd Rimar.

Douwe Wieling had een mooie derde prijs in de wacht gesleept. Douwe ging goed door en stuitte op de verliezende finale finalist. Deze ging helaas 1-5 verloren en 6-6. De uitslag is een beetje vertekend want in deze partij waren er veel 6-6 gelijk. Helaas voor Douwe viel op deze slagen het balletje de verkeerde kant uit. Gefeliciteerd Douwe.

Deel dit bericht