OKK Beetgum pupillen jongens uitgenodigd bij Reard

De pupillen wonnen dit jaar de 2e prijs op het NK. De winnaars van dit NK was Reard. Zij nodigden de pupillen uit om dit samen met Reard te vieren. Hier zijn onze jongens op de uitnodiging in gegaan en was dit een zeer geslaagde avond.

19.00 begon het met koffie en gebak. Daarna een praatje van de voorzitter van Reard. Hierna een woord van Johannes Brandsma en Foppe Jan Volbeda. Uiteindelijk werden Sjouke, Jelte en Jan Volbeda (bij afwezigheid van Hugo) naar voren gehaald. Ze kregen een bioscoopbon en een dinerbon bij de walrus. Ook kregen ze nog een champagnefles met chocolade erin.

Hierna werd Reard gehuldigd met cadeaus. Op de rest van de avond konden de jongens drinken en hapjes eten wat ze wouden. Prima geregeld daar in Reard. Dit was ook wel te zien aan de tijd dat de jongens pas 23.15 thuis waren. Een mooie avond zoals Sjouke en Jelte hebben gezegd.

Deel dit bericht