Hoofdklasse kaatsen VF zondag 27-08-2023

Zondag 27 augustus ging de hoofklasse vrije formatie los om 11.00u. Er werd onder mooie weersomstandigheden gekaatst wat resulteerde in veel bezoekers. De NOS en ESPN kwamen samen met Jan Bles langs om van het kaatsen te genieten, wie weet wat hieruit voortvloeit.

Kransensponsor JDV transport bedankt voor het sponsoren.

Tjisse Steenstra, Hans Wassenaar en Renze Hiemstra wonnen de finale met 5-1 6-0 van Peter van Zuiden, Gerben de Boer en Willem Heeringa. Hans werd uitgeroepen tot koning! De scheidsrechter voor deze dag was Henk van der Zee en Marijke Terpstra-Hobert nam na 36 jaar afscheid als masseur.

En Hans werd door zijn familie in het zonnetje gezet. Hij mocht met zijn gezin met paard en wagen door Bitgummole en Bitgum rijden. Bij de PC was dit helaas niet mogelijk vanwege de weersomstandigheden.

Hierbij foto’s 📷 van Henk Bootsma en Han Bosma van een mooie kaatsdag.

Deel dit bericht