Winnaars jeugd weekend 10 en 11 juli

In het weekend van 10 en 11 juli waren er voor de kaatsvereniging OKK Beetgum veel jeugd winnaars. Hier komen ze.

Nina Claire Wijning won 2x de eerste prijs afgelopen week. Afgelopen woensdag won ze de schoolkampioenschappen en vandaag werd ze samen met Martsen eerste bij de KNKB wedstrijd te Goeïnga.

Jurrit Osinga nam op zondag de tweede prijs mee naar huis. Deze behaalde hij vandaag tijdens de KNKB wedstrijd de Westhoek. Jurrit Osinga won afgelopen vrijdag ook al de tweede prijs bij de Takomstpartij in Sexbierum

Onze jeugdleden Leon Wijning en Daniël Meesters wonnen vandaag de eerste bij de KNKB wedstrijd in de Westhoek.

Afgelopen vrijdagavond won Douwe Wieling de tweede prijs in St. Jacob en zaterdag ging Douwe weer aan de slag in de finale, ditmaal wel met winst, dus nam deze kanjer de krans mee vanuit buurdorp KV Sla Raak Ingelum.

Ilse Wieling scoorde vandaag de tweede prijs in Ingelum. Dit was haar eerste prijs als KNKB kaatser.

Rimar van der Schaaf won bij de KNKB pupillenjongens de derde prijs.

Ook Elise Schaaf won vandaag de eerste prijs in Ingelum.

Jelte Meesters behaalde ook de tweede plek in St.Jacob. Minke eindigde vrijdagavond op de vierde plaats. Riemer won vrijdag de tweede in de herkansingsronde in St.Jacob. Ook Minke viel wederom in de prijzen, zij won de eerste prijs in de herkansingsronde in Ingelum. Hier zijn geen foto´s van.

Deel dit bericht