Geen kaatsen tot ander berichtgeving

Beste leden, 

COVID 19 houdt de hele wereld al een tijdje in zijn greep. Ook in Nederland zijn er inmiddels maatregelen getroffen en het is maar de vraag tot hoe lang deze maatregelen gaan gelden. Voor het kaatseizoen heeft dit ook grote gevolgen. De KNKB heeft besloten om al haar activiteiten tot 1 juni af te zeggen en het kaatseizoen uit te stellen tot 20 juni. Dit betekent dat alle KNKB wedstrijden voor 20 juni afgelast (al dan niet uitgesteld) worden. 

De KNKB heeft ook het advies aan alle kaatsverenigingen gegeven om alle activiteiten tot 1 juni af te lassen. Dit advies volgen wij op. Dit betekent dat de start van het competitiekaatsen tot nader order uitgesteld wordt.  De kind-volwassen-partij (19 april), het straatkaatsen (7 en 8 mei) en de jubileumpartijen voor zowel de jeugd (15 mei) als de senioren (17 mei) worden afgelast. 

Hoe het komt met de rest van het kaatsseizoen is afwachten. We zullen er ook over nadenken hoe we ons jubileumjaar alsnog kunnen gaan vieren/invullen. Echter is ook dit afhankelijk van alle COVID maatregelen. We houden jullie op de hoogte. 

We hopen elkaar snel in goede gezondheid op het kaatsveld te mogen zien. 

Deel dit bericht