Mariska Hoogland pakt 3e prijs op Dames PC

Mariska Hoogland heeft op de Dames PC in Weidum de 3e prijs gepakt. Via de keats-off plaatste het partuur van Mariska zich voor de PC. Met haar maten Anna-Brecht Bruinsma en Melissa Rianne Hiemstra sloegen ze in de 1e omloop het partuur van Nicole Hempenius, Sandra Hofstra en Harmke Siegersma eraf. Dit werd een echte triller met 5-5 en 6-6.

In de tweede omloop stond het partuur van Elly Hofman, Marte Altenburg en Martzen Deinum tegenover hun. Hier werd het 5-4 en 6-6.

In de halve finale stond de kanshebber voor de winst tegenover hun. Het partuur van Louise Krol, Imke van der Leest en Sjanet Wijnia waren helaas een maatje te groot. Met 5-0 en 6-0 verloren ze deze wedstrijd. Desondanks hebben ze geweldig gekaatst.

Van harte gefeliciteerd Mariska en je twee maten.

 

Foto gemaakt door………………………..

Deel dit bericht