Autoschade Posthuma Partij uitslagen

Op zaterdag 15 juli werd er op het sportcomplex ”It Bosk” de Autoschade Posthuma Partij gehouden. 24 partuur streden hier om de grote prijzen die Rob Faber sponsort. Onder ideale omstandigheden werd er goed en leuk gekaatst. De heer Klaas Hijlkema had de wedstrijdleiding nadat helaas Astrid moest afmelden met een blessure. Klaas had de wedstrijd keurig onder controle en kon rond 18.30 met een tevreden gevoel terugkijken, Dat konden wij als bestuur trouwens ook. De eerste finalist was rond 15.45 bekend. Dit waren de heren van partuur 21, Durk Ennema, Pieter van der Schoot en Laas Pieter van Straten. Zij wonnen van van Johannes van der Veen, Hendrik Jan van der Velde en Thomas van Zuiden met 4-5 en 6-6. Hierna hadden ze een staand nummer. In deze finale namen ze het op tegen partuur 12. Dit partuur bestond uit Elgar Boersma, Bauke Dijkstra en Willem Heeringa. Zij wonnen in de halve finale van partuur 7. Dit waren de heren Remmelt Bouma, Jelte Visser en Nick Leistra. Deze partij eindigde in 3-5 en 4-6. In de finale die om 17.30 van start ging waren uiteindelijk de mannen met partuur nummer 21 te sterk voor partuur 12. Het partuur van Pieter van Schoten kwam snel op een grote voorsprong en het zag er naar uit dat de finale snel voorbij zou zijn. Maar de mannen van Bauke Dijkstra strekten de rug en kwamen mooi terug tot 5-5. Alles aan de hang? Nee, Pieter en Laas besliste de wedstrijd met 3 bovenslagen. Eindstand 5-5 en 6-0. Een zeer mooie en geslaagde dag.

De winnaars van de derde Autoschade Posthuma Partij zijn,

 

Durk Ennema, Pieter van der Schoot en Laas Pieter van Straten 1e prijs (partuur 21)

Elgar Boersma, Bauke Dijkstra en Willem Heeringa 2e prijs (partuur 12)

Remmelt Bouma, Jelte Visser en Nick Leistra 3e prijs (partuur 7)

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht