Winnaars ”de Van Aisma-Dei Hoofdklasse vrije formatie

Op zondag 28 augustus was het weer raak. de Van Aisma-Dei Heren Hoofdklasse vrije formatie stond weer op de agenda. Met veel publiek maakten de kaatsers er een mooie show van. Dit publiek werd in de pauze nog even goed opgezweept door Dweilorkest ”De Menaemer Feintsjes” voordat de finale zou beginnen. Deze finale ging tussen partuur zes bestaand uit Marten Bergsma, Renze Hiemstra en Hans Wassenaar en partuur tien bestaand uit, Peter van Zuiden, Erik Haitsma en Willem Heeringa. In deze finale nam het partuur van Marten Bergsma snel afstand naar een 2-0 voorsprong. Het werd 2-1 en de spanning leek even terug te komen maar zowel Hans Wassenaar als Renze Hiemstra strekten hun rug en sloegen de ene bal naar de andere bal boven. Op 5-2 en 6-2 was de strijd gestreden en was partuur zes de winnaar van de dag. Als derde eindigde het partuur van Jan Dirk de Groot, Allard Hoekstra en Sjoerd de Jong. Zij verloren in de halve finale met 5-5 en 6-0 van Peter van Zuiden. In deze finale stonden zij twee spel achter maar wisten zij dit toch nog om te draaien tot winst.

Onder dit verslag staan nog enkele foto’s en vanaf morgen is er weer een sfeerimpressie te zien op de Facebook van OKK Beetgum. Hier is de link: https://www.facebook.com/okkbeetgum/ of u kunt op het Facebook icoon drukken bovenaan de website die u rechtstreeks hiernaar toe brengt.

van aismadagen zondag 2e prijswinnaars  van aismadagen zondag lia  van aismadagen zondag

van aismadagen zondag johannes westra

Deel dit bericht