Winnaars ”de Van Aisma Heren Hoofdklasse”

Zaterdag 27 augustus werd voor de vierde keer de Heren Hoofdklasse afdeling verkaatst in Beetgum. De deelnemers strijden hier om geldprijzen en natuurlijk de Johannes van Hartman Wandelbal. In totaal stonden er 17 partuur op de lijst. Leeuwarden en Minnertsga kwamen elkaar in de finale tegen en maakte daar een mooie pot van. Leeuwarden bestaand uit, Jouke Bosje, Herman Sprik en Hans Wassenaar gingen snel naar een 3-1 voorsprong maar verloor deze ook weer waardoor het 3-3 werd. Minnertsga bestaand uit, Marten Bergsma, Hylke Bruinsma en Hendrik Kootstra had hiermee de smaak te pakken en ging door naar 3-5 voorsprong. Leeuwarden kom terug tot 4-5 en 0-6. Hylke Bruinsma pakt met 3 bovenballen zes punten waarmee het 6-6 gelijk werd. Er komt een kaats te liggen op de middenlijn en deze wordt door het partuur van Leeuwarden niet voorbij geslagen. Winst voor Minnertsga en de tweede voor Leeuwarden. De publieks prijs ging naar Marten Bergsma. De derde prijs ging naar het partuur van Sint Annaparochie bestaand uit, Wietse Jan Dijkstra, Geertjan de Jong en Sjoerd de jong. Zij verloren in de halve finale van Minnertsga met 3-5 en 4-6.

Op zondag 28 augustus starten we om 11.00 uur met de Heren Hoofdklasse vrije formatie tien partuur. Tot ziens.

Onder zijn de foto’s te zien en via deze link kunt u een sfeerimpressie bekijken. https://www.facebook.com/okkbeetgum/

prijs 2e winnaars zaterdag

prijswinnaars zaterdag 1e prijs

prijswinnaars zaterdag 3e prijs

Deel dit bericht