Albert Nauta en Peter Dijkstra winnen

Albert Nauta en Peter Dijkstra winnen in Goaiingea 50+ afdeling. Dit tweemans partuur was de sterkste van de 12 parturen die deelname aan deze wedstrijd. De eerste wedstrijd werd tegen Sexbierum gespeeld. 5-4 en 6-2. Berlikum was de volgende en werd verslagen met 5-1 en 6-2. Dan het partuur van Mantgum dat met 5-3 en 6-2 aan de kant werd geslagen. De finale werd tegen Sint Annaparochie gekaatst. Dit was andere koek. Beide parturen kwamen op 3-3 gelijk maar daarna ging Sint Anna in een stroomversnelling naar 5-3. Peter en Albert hebben even elkaar aangekeken en besloten om er een schepje bovenop te doen. En hoepla, 5-5 werd het. Daarna werden er ook geen kansen meer weg gegeven en werd de eindstand, 5-5 en 6-0. In de pocket die prijs. Gefeliciteerd mannen.

Deel dit bericht