Steun de jeugd met Poiesz actie

Beste leden van OKK,

Van 11 februari tot en met 7 april verstrekken alle Poiesz supermarkten jeugdmunten. Door deze jeugdmunten te verzamelen krijgen deelnemende verenigingen sponsorgeld uitgekeerd van Poiesz. OKK doet dit jaar mee met de jeugd sponsor actie en om een zo hoog mogelijk bedrag te krijgen willen wij heel veel munten verzamelen. De munten krijgt men bij iedere €10 aan boodschappen en bij extra aanbiedingen. Het is de bedoeling dat de munten in een koker worden gedaan van de vereniging. De koker van OKK staat in Stiens. Je hoeft niet je boodschappen te doen in Stiens, je mag de munten ook verzamelen bij een andere vestiging en deze bij de jeugdcommissie inleveren, zodat wij de munten in de koker kunnen doen.

De Poiesz is op verschillende locaties in Noord Nederland gevestigd, dus verzamel ook munten van familie, vrienden, kennissen, collega’s e.d. als dat kan.

De munten kunnen jullie inleveren bij:
– De Poiesz in Stiens
– Bij Douwe Wijning die iedere zondag aanwezig is bij de training van de topgroep
– Bij Manon, Gerard en Corina die training geven om maandag en dinsdag
– Bij de jeugdcommissieleden (bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsvergadering)
– In de brievenbus van: Hammeringen 23 Bitgummole
Schwartzenbergstrjitte 1 Bitgum

De OKK jeugd staat op 9 maart in de winkel in Stiens. Daar zullen zij de Poiesz helpen een promotieartikel te verkopen en mogen zij onze mooie vereniging onder de aandacht brengen.
Wij hopen dat jullie ons helpen om zoveel mogelijk munten te verzamelen!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie OKK

Deel dit bericht