Muurkaatstoernooi

Vrijdagavond was alweer het 2e muurkaatstoernooi in de serie van 3. Het zeer geslaagde toernooi werd gespeeld in de groepen welpen, pupillen en schooljeugd. Alle deelnemers (16 deze keer) hebben hun best gedaan om er een sportieve en gezellige avond van te maken.

De welpen/pupillen hebben 3 dubbel-wedstrijden in wisselende samenstelling gekaatst. De prijzen werden aan het einde van de avond als volgt verdeeld.

1e prijs: Nina0Claire Wijning
2e prijs: Marije Osinga
3e prijs: Douwe Wieling

De schooljeugd speelden ieder 4 dubbel-partijen.

1e prijs: Jurrit Osinga
2e prijs: Thom Dijkstra
3e prijs: Eric Tromp
4e prijs: Jelmer Osinga

Het 3e en laatste toernooi dit jaar wordt gehouden op 13 juli. Opgeven kan via jeugd@okkbeetgum.nl. Deze toernooien zijn een initiatief van Sla Raak, KV Berlikum en O.K.K. Beetgum. Ook jeugd buiten deze verenigingen mogen hieraan meedoen. Tot ziens op 13 juli.

Deel dit bericht