Beetgum wint in Achlum

Zaterdag 26 mei was er schooljongens kaatsen KNKB in Achlum. Op deze zeer warme dag met temperaturen boven de 25 graden laat de jeugd van Beetgum zien dat de toekomst wel goed zit. Er werd gekaatst in twee categorieën; De A-klasse en de B-klasse. In de A-Klasse werden Leon Wijning en Thom Dijkstra tweede nadat ze de finale verloren van Rick Minnesma en Rink Rudmer Sterk. Rink Rudmer die overigens zijn roots ook bij de jeugd van OKK Beetgum ligt. Een prestatie van weleer.

In de B-klasse was het Daniel meesters samen met Jildert Wijbenga die de eerste prijs pakten. Sjouke Beimers samen met Jens Kooistra werden tweede. Zowel Daniel als Sjouke zijn het seizoen uitstekend begonnen. Elk weekend zijn ze wel in de prijzen. Ga zo door jongens.

Alle winnaars van OKK Beetgum, Gefeliciteerd.

Deel dit bericht