Beetgum pakt 3e prijs NK Junioren.

Beetgum met Paul Dijkstra, Gerard de Vries en Yannick Hielkema hebben zaterdag 19 mei in Franeker de 3e prijs gepakt op het NK Junioren. In de 1e omloop kwam Beetgum Morra-Lioessens tegen die met 5-1 en 6-0 werden verslagen. In de tweede omloop kreeg de mannen het een stuk zwaarder. Bolsward werd verslagen met 5-5 en 6-4. In de derde omloop was Makkum de tegenstander. Gelukkig draaiden de heren nog op volle toeren want ook deze wedstrijd werd met 5-5 en 6-2 gewonnen. In de halve finale kwamen ze top favoriet Sexbierum-Pietersbierum tegen. Deze mannen hadden nog geen tegen eerst gehad en helaas zat dat voor Beetgum er ook niet in. In de finale werd toch verrassend Minnertsga 1e en Sexbierum-Pietersbierum 2e.

Van harte gefeliciteerd mannen. Jullie zetten O.K.K. Beetgum weer mooi op de kaart.

Op Facebook staat een reportage foto’s gemaakt door Henk Bootsma. Ook de foto hierboven is door Henk Bootsma genomen.

Deel dit bericht