Federatie winnaars Menaam

Thom Dijkstra heeft in Menaam een knappe eerste prijs gepakt. We gaan ervan uit dat Thom weer een goed jaar zal draaien zowel met federatie als bij de KNKB. Daniel Meesters pakte ook de eerste prijs maar deed dit in de herkansing. Daniel had vorige week ook al een prijs gewonnen. Het gaat goed en laten we hopen dat hij deze goede vorm voorzet. Douwe Wieling had een mooie tweede prijs in de winnaarsronde en dat deed hij samen met Jurre Dijkstra uit Menaam. Een mooie opsteker van Douwe. Let op deze jeugd speler want hij pakte vorig seizoen ook al regelmatig een prijsje mee. Het Bitgumer duo Joachim Schaaf en Julian Klok pakte in hun categorie de eerste prijs in de herkansing. Nina-Claire Wijning pakte deze dag de eerste prijs in de herkansing. Van haar gaan we hopelijk net zoals vorig seizoen nog veel van horen. Net zoals vorige week is de jeugd van Beetgum weer goed bezig geweest. Gefeliciteerd jongens.

Deel dit bericht