Uitslagen Pearkekeatsen

Zaterdag 17 juni stond pearkekeatsen op het programma. Normaal op het achterste veld met een echte kaatsbal, Doordat de voetbalvelden niet beschikbaar waren werd ervoor gekozen om alles op het kaatsveld te houden en met een luchtbal te spelen. Deze bal wordt bij muurkaatsen gebruikt en is iets kleiner dan de echte luchtbal maar hierdoor stuit hij wel hoger. Voor een ieder was dit even wennen maar gaf dit tegelijkertijd ook hele mooie tussen spel op. Mensen konden de bal inhalen of bij een misslag alsnog de bal slaan. Met het mooie maar warme weer was dit weer een zeer geslaagde dag. Ook de sponsors Albert Heijn Wassenaar en de kranssponsors Lolke Jan Dijkstra en Ina Dijkstra mogen niet in dit stukje ontbreken.

1e prijs B-poule

2e prijs B-poule

3e prijs B-poule

1e prijs verliezers B-poule

2e prijs verliezers B-poule

3e prijs verliezers B-poule

1e prijs A-poule

2e prijs A-poule

3e prijs A-poule

1e prijs verliezers A-poule

2e prijs verliezers A-poule

Deel dit bericht