Van Aismadagen 2016

Op vrijdag 26 augustus starten de Van Aismadagen 2016. Vrijdag 15.30 wordt er begonnen met de Van Aisma Frouljuspartij 8 partuur uitnodiging. Deze zullen strijden om Buddha to Buddha-armbanden. (foto winnaars onder deze tekst)

Op zaterdag 27 augustus zal er voor de vierde keer een afdelingswedstrijd heren hoofdklasse gehouden. Dit jaar zal deze wedstrijd onbeperkt zijn zodat iedereen hier aan mee kan doen. Wij verwachten op deze dag een groot aantal deelnemers. Zij zullen naast waardebonnen ook strijden om de zilveren Johannes Hartman wandelbal. Deze werd vorig jaar gewonnen door het partuur van Leeuwarden. (foto winnaars onder deze tekst)

Op zondag 28 augustus is de Van Aismadei. Hier zullen de heren hoofdklasse vrije formatie strijden om 9 luxe fietsen. Vorig jaar werd deze wedstrijd nog met 12 partuur gespeeld en dit jaar zullen dat er 10 zijn. (foto winnaars onder deze tekst)

De muzikale omlijsting zal worden verzorgd op zaterdag en zondag door Harmonie Beetgum en op zondag door De Menaemer Feintsjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

van aismadagen 2015 afdeling leeuwarden

van aismadei 2015 heren hoofdklasse vrije formatie

Deel dit bericht