Nieuwe website OKK gelanceerd

We hadden het al aangekondigd, maar vandaag is onze nieuwe website gelanceerd! Dankzij onze nieuwe internetpartner Jan Communicatie beschikken we nu over een online medium dat geschikt is om te gebruiken op mobiele telefoons, tablets en ‘gewone’ computers.

De redactie wordt gevormd vanuit het bestuur, die op haar beurt weer input krijgt van de diverse commissies.

Gisteren hebben we met Jan Communicatie een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het beheer en onderhoud van de site. Op de foto zien jullie voorzitter Lia Siderius van OKK en Jan Hoogland van Jan Communicatie.

We zijn zeer tevreden met het resultaat en hopen dat onze leden en andere betrokkenen er veel gebruik van zullen maken.

Mochten jullie vragen hebben over de website, dan kunnen jullie contact opnemen met bestuurslid Willem Postma via willemjanpostma@hotmail.nl

Deel dit bericht