autoschade postume prijswinnaars eerste prijs

Wedstrijdverslag Autoschade Posthuma partij

Op 11 juni stond de Autoschade Posthuma Partij weer op de agenda. Op de PC komt er altijd 1 straaljager over om de partij te laten beginnen. Onze sponsor Rob Faber had hiermee rekening gehouden en had er 64 besteld. Deze vliegtuigen waren duidelijk aanwezig tijdens deze wedstrijddag waarbij sommige zo laag vlogen dat ze enkele kaatsballen moesten ontwijken. Ondanks de opendagen van de luchtmacht was het in Bitgum weer mooi kaatsweer en konden de 24 parturen van start. Zij streden mee om de grote vleespakketten te winnen en eremetaal.

Dit jaar waren de winnaars Peter van Zuiden, Allard Hoekstra en Rene Anema. Zij moesten het in de halve finale opnemen tegen het partuur van Dirk-Yde Sjaarda. Dit partuur stond de hele dag al sterk te kaatsen maar kon ondanks dit sterke optreden het niet winnen van het partuur van Peter van Zuiden. Het partuur van Bauke Triemstra dat met een staand nummer de finale had bereikt begonnen sterk aan de finale. Het werd dan ook echt een spannende finale die deze wedstrijd ook verdient. Met een stand van 4-5 en 4-6 was het partuur van Peter van Zuiden zoals gezegd de sterkste van de dag.

1e prijs
Peter van Zuiden
Allard Hoekstra
Rene Anema

2e prijs
Bauke Triemstra
Dylan Drent
Patrick Scheepstra

3e prijs
Dirk-Yde Sjaarda
Bauke Dijkstra
Jan Schurer

autoschade postuma prijswinnaars

autoschade postuma prijswinnaars

autoschade postuma prijzen

Deel dit bericht